Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Temrinleri

 
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: 13. Arduino ile tek tetikten direnc ile 3 farkli role çalıştırmak  (Okunma sayısı 4056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

04 Kasım 2017, 20:42:06
Yanıtla #15
fatih.337

İleti:
Karma 0

 Saol hocam tekrar rahatsiz ettim seni teşekkürler ederim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

05 Kasım 2017, 21:09:23
Yanıtla #16
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 574
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Robotik Center 
 

07 Kasım 2017, 18:24:45
Yanıtla #17
fatih.337

İleti:
Karma 0

hocam daha kargom elime ulaşmadı malesef ama isiste denediğim kadarıyla butonuna tıkladığım röle cekili kalıor
 

10 Kasım 2017, 17:30:01
Yanıtla #18
fatih.337

İleti:
Karma 0

Hocam bugun denedim elime ulasti kargo fakat roleler surekli cekik konumda kartta bir problem var sanirim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

10 Kasım 2017, 17:30:37
Yanıtla #19
fatih.337

İleti:
Karma 0

Kartin hangi pinine dokundurursam dokundurayim roleler aninda aktif oluyor


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

10 Kasım 2017, 22:50:15
Yanıtla #20
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 574
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Robotik Center 
Ne yaptınız bilemiyorum. Verdiğim şemaya ait devrenin çalışır vaziyetteki videosunu konuya eklemiştim. Gerisi size kalmış artık.

Vermiş olduğunuz direnç değerleri doğru ise aşağıdaki devre işinizi görecektir. İhtiyaç duyulması halinde devreye ait dosyalar bu ileti ekinde mevcuttur.



<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/q0ib-ZjdKAU?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Arduino kodları:
Kod:
Kodlari sadece uyeler gorebilir. Lutfen Uye Olun ya da Giris Yapin.
 

11 Kasım 2017, 00:21:46
Yanıtla #21
fatih.337

İleti:
Karma 0

Aynen bu semaya uygun bagladim fakat surekli cikis var kartta arduino usb den besledim role kartini baska bir adaptorden 12v bir kart vcc ye 12 verdim gnd leri mecbur ortak veridm  calismasi icin fakat ters giden biseyler oldu yada kart direk bozukti


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi