Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Temrinleri

Hogeldiniz Ziyareti. Ltfen giri yapn veya kayt olun.

Kullanc adnz, ifrenizi ve aktif kalma sresini giriniz

Gnderen Konu: Bookmarks modu profil sayfasýnda nasýl gösterilir?  (Okunma says 24005 defa)

0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.

25 Temmuz 2016, 07:57:40
Alnt
Selamlar.
Bildiðiniz gibi bookmarks modu þu þekil gösteriyor:
index.php?action=bookmarks

Yani konu içinden "favorilerime ekle" týklayýnca sayfasý açýlýyor.
Bunu profil sayfasýnda ayný alttaki resimdeki gibi herhangi birisinin arasýna ekleyemez miyiz?

Bir de konu içnde "favorilerime ekle" týklayýnca o link "favorilerimden kaldýr" olmalý; ama olmuyor. Çok önemli bir eklenti. Lütfen rica ediyorum bir ilgilenin.
Mod linki: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=864

Kolay Gelsin.
Saygýlar.

Demo için týklayýn....
User: arslanturk
pass: arslanturk

Ýþlem Basamaklarý:

Öncelikle Bookmarks modu kurulur.

Profile.php
Bul:
Kod:
Kodlari sadece uyeler gorebilir. Lutfen Uye Olun ya da Giris Yapin.
Altýna ekle:
Kod:
Profile.template.php
Bul:
Kod:
Üstüne ekle:
Kod:
Kodlari sadece uyeler gorebilir. Lutfen Uye Olun ya da Giris Yapin.Buradaki linki kendinize göre deðiþtiriniz. Uzun bir listeniz varsa yükseklik artýrmak yerine scrolling="no" kodunu silmek daha iyi olacaktýr.

Subs.php
Bul:
Kod:
Üstüne ekle:
Kod:
Bookmarks.php
Bul ve sil:
Kod:
Kullandýðýnýz tema / index.css
En alta ekle:
Kod:
Kodlari sadece uyeler gorebilir. Lutfen Uye Olun ya da Giris Yapin.Bu kodlardaki sayýsal deðerleri deneme yanýlma ile deðiþtirip kendi temanýza uygun hale getiriniz.

iframe kullanmak istemezseniz:
profile.template.php dosyasýndaki þu kod yerine
Kod:
Þu kodu kullanýnýz:
Kod:
Kodlari sadece uyeler gorebilir. Lutfen Uye Olun ya da Giris Yapin.Bu kodun kullanýlmasý durumunda favori konularý uðraþmama raðmen çekemedim. Favori konu bulunmasýna raðmen konularý listelemiyor. simplemachines.org'dan destek alýp tamamlarsanýz daha saðlýklý ve zahmetsiz çalýþacaktýr.

Bu anlatýmýn uygulanmasý durumunda sitenizde herhangi bir güvenlik açýðý oluþur mu bilemiyorum. simplemachines.org sitesi yetkililerine sorup onay aldýktan sonra uygulamanýzý öneririm. Bu konuda sorumluluk ve risk alma size aittir.

Anlatýmda modifikasyonu hazýrlarken not almamam nedeniyle eksik kalan kodlama olmasý muhtemeldir. Bu nedenle muhtemel eksiklerin tamamlanabilmesine imkan saðlamak için üzerinde deðiþiklik yapýlmýþ olan çalýþan dosyalarý  konuya ekliyorum.

ileti?im: 0542 343 09 15