Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Temrinleri

 
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: SMF Postbit yardım  (Okunma sayısı 4447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

01 Ağustos 2016, 01:04:29
tutorials

İleti:
Karma 0

Merhaba arkadaşlar ben resimde belirttiğm gibi bir alan daha eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?


 

01 Ağustos 2016, 01:06:15
Yanıtla #1
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 573
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Robotik Center 
Kullandığınız temayı zipleyip bir yere upload edin ordan indirip demo siteye atalım deneye yanıla istediğinizi yerine getirmeye çalışalım.
 

01 Ağustos 2016, 01:12:40
Yanıtla #2
tutorials

İleti:
Karma 0

Bolubeyi hocam yardım edecekti onu bekliyorum hocam temaya şuanda ulaşamıyorum.
 

01 Ağustos 2016, 01:24:39
Yanıtla #3
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 573
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Robotik Center 
tamam ben o bolubeyi hocam dediğin kimseyim.
 

01 Ağustos 2016, 01:28:17
Yanıtla #4
tutorials

İleti:
Karma 0

Hocam temayı komple mi upload etmem gerekiyor display yeterli mi?
 

01 Ağustos 2016, 01:33:37
Yanıtla #5
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 573
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Robotik Center 
komple upload edin ya da sıfır temanın indirme linkini verin resmi siteden bakalım.
 

01 Ağustos 2016, 01:46:15
Yanıtla #6
tutorials

İleti:
Karma 0

 

01 Ağustos 2016, 02:02:11
Yanıtla #7
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 573
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Robotik Center 
sitenizdeki tema epey editlenmiş. pcye indirip upload edin. çok farklı göründü bende.
 

01 Ağustos 2016, 02:21:45
Yanıtla #8
tutorials

İleti:
Karma 0

Özel mesaj gönderdim hocam.
 

01 Ağustos 2016, 06:11:58
Yanıtla #9
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 573
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Robotik Center 
Display.template.php
Bul:
Kod:
Kodlari sadece uyeler gorebilir. Lutfen Uye Olun ya da Giris Yapin.
Üstüne ekle:
Kod:
Kodlari sadece uyeler gorebilir. Lutfen Uye Olun ya da Giris Yapin.
index.css en alta ekle:
Kod:
Kodlari sadece uyeler gorebilir. Lutfen Uye Olun ya da Giris Yapin.
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2016, 06:14:23 Gönderen: fatek »
 

01 Ağustos 2016, 13:46:29
Yanıtla #10
tutorials

İleti:
Karma 0

Büyüksünüz hocam allah razı olsun.
 

02 Ağustos 2016, 00:40:03
Yanıtla #11
tutorials

İleti:
Karma 0

Hocam bu kısıma farklı bir database üzerinden nasıl veri çekebilirim?
 

02 Ağustos 2016, 09:29:44
Yanıtla #12
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 573
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Robotik Center 
Önce her hangi bir yere verinizi çekin. O kısıma ekleme işine ondan sonra bakalım.
 

07 Ağustos 2016, 22:54:11
Yanıtla #13
tutorials

İleti:
Karma 0

Dediğinizi anlamadım hocam displayin başına veri çekiyorum bağlantı hatası veriyor veriyi nere çekmem gerekiyor?