Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Temrinleri

 
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: ISIS'de arduino ile çalışırken hata alıyorum nedeni ne olabilir ?  (Okunma sayısı 2754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

03 Ocak 2016, 19:02:23
faruk.bekts

İleti:
Karma 0

Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?


 

03 Ocak 2016, 19:05:53
Yanıtla #1
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 569
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Spina Bifida 
Bir fikrim yok faruk. şemayı bi ekle istersen.
 

03 Ocak 2016, 19:31:05
Yanıtla #2
faruk.bekts

İleti:
Karma 0

Şemayı Ekliyorum Hocam.
 

03 Ocak 2016, 19:39:25
Yanıtla #3
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 569
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Spina Bifida 
optoya seri direnç koymamışsın. mosfetlerle hiç çalışmadım. orasına bir yorum getiremeyeceğim ancak optonun vcc polarması yok gibi eğer ki ki gateden almıyorsa.
 

03 Ocak 2016, 19:44:40
Yanıtla #4
faruk.bekts

İleti:
Karma 0

ARDUİNO nun ayarlarında bir sorun var gibime geliyor. kodu ekledikden sonra başka birşey yapmamıza gerek var mı
 

03 Ocak 2016, 19:48:19
Yanıtla #5
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 569
Teşekkür: 3 Karma 4
Profili Görüntüle Spina Bifida 
hex dosyasını göstermeniz gerek. başka bişeye gerek yok.
 

03 Ocak 2016, 19:50:53
Yanıtla #6
faruk.bekts

İleti:
Karma 0