Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Temrinleri

 
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: ISIS'de arduino ile çalışırken hata alıyorum nedeni ne olabilir ?  (Okunma sayısı 1853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

03 Ocak 2016, 20:02:23
Çevrimdışı faruk.bekts
*****
İleti: 10
Karma 1
Profili Görüntüle 
Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?



03 Ocak 2016, 20:05:53
Yanıtla #1
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 511
Karma 3
Profili Görüntüle Spina Bifida 
Bir fikrim yok faruk. şemayı bi ekle istersen.

03 Ocak 2016, 20:31:05
Yanıtla #2
Çevrimdışı faruk.bekts
*****
İleti: 10
Karma 1
Profili Görüntüle 
Şemayı Ekliyorum Hocam.

03 Ocak 2016, 20:39:25
Yanıtla #3
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 511
Karma 3
Profili Görüntüle Spina Bifida 
optoya seri direnç koymamışsın. mosfetlerle hiç çalışmadım. orasına bir yorum getiremeyeceğim ancak optonun vcc polarması yok gibi eğer ki ki gateden almıyorsa.

03 Ocak 2016, 20:44:40
Yanıtla #4
Çevrimdışı faruk.bekts
*****
İleti: 10
Karma 1
Profili Görüntüle 
ARDUİNO nun ayarlarında bir sorun var gibime geliyor. kodu ekledikden sonra başka birşey yapmamıza gerek var mı

03 Ocak 2016, 20:48:19
Yanıtla #5
Çevrimiçi Hasan ERTÜRK
*
İleti: 511
Karma 3
Profili Görüntüle Spina Bifida 
hex dosyasını göstermeniz gerek. başka bişeye gerek yok.

03 Ocak 2016, 20:50:53
Yanıtla #6
Çevrimdışı faruk.bekts
*****
İleti: 10
Karma 1
Profili Görüntüle